Nieuws

Het laatste nieuws

Kick-off 2017 bij Spott Doorn met Kees Jansma

Onlangs vond de 2017- kickoff en bestedingsvergadering van het nieuwe seizoen plaats bij Spott Eten & Drinken in Doorn. Onder toeziend oog van spreker Kees Jansma hebben de leden van B2B de Greb het nieuwe seizoen officieel geopend! Zie natuurlijk ook de foto’s!

Charlotte van der Heijden wint B2BdeGreb Tennistoernooi 2016

Zaterdag 16 april jl. was het alweer tijd voor het derde Businessclub B2B de Greb Tennistoernooi. Dit keer niet in de blaashal, maar lekker buiten op kunstgras. Dat voetballers ook prima kunnen tennissen bleek al snel. Henk Elbers raasde over de baan, Arno Dupre was onklopbaar aan het net en Jorien Onink speelde zelfs met vier vingers. Uiteindelijk was het toch een tennisster die met de eerste prijs naar huis ging. Charlotte van der Heijden had al een poosje niet getennist, maar dat was niet te zien. Gefeliciteerd met je terechte overwinning.

Na afloop van de wedstrijden en nadat Marco Otte eindelijk was gearriveerd konden we genieten van heerlijke hapjes van de Koning van Denemarken en lekkere bitterballen van barman Alex. Al met al een gezellige avond! Wij hopen dat we volgend jaar met een nog grotere groep zullen spelen.

Volgende event; de Sponsorcup op 4 juni. Wil je meedoen, geef je op! Wij zullen meedoen met een eigen team.

Namens het bestuur,

Jan Mark

Verslag bestedingsvergadering B2B de Greb 2015/2016

Afgelopen 15 oktober werd de bestedingsvergadering van B2B de Greb gehouden bij restaurant tante loes.

Lees hier het verslag van de belangrijkste vergadering van het jaar!